Inschrijven – Medisch Centrum de Eecken – Nunspeet
Header afbeelding
Johan Frisoplein 1 8071 LX Nunspeet Tel:0341-261882 / 0341-252904 Spoed 0341-254325

Inschrijven

Inschrijven als nieuwe patiënt

Binnen Nunspeet wordt gewerkt met een roulatiesysteem, waarbij huisartsenpraktijken na elkaar open zijn voor nieuwe patiënten. Bel met een van de huisartsenpraktijken in Nunspeet om te weten welke praktijken er op dat moment open zijn voor nieuwe patiënten.

Indien u zich bij een van de huisartsenpraktijken in de Eecken kunt inschrijven, dan kunt u via de assistente een inschrijfformulier ophalen/invullen (tussen 12 en 14 uur). Indien gewenst, kunt u het beste vooraf een account aanmaken op het patiëntenportaal zodat u zich direct kunt legitimeren bij de assistente en u het portaal kunt gebruiken. Het patiëntenportaal is handig voor het aanvragen van herhaalmedicatie en het maken van afspraken.

Voordat u het inschrijfformulier invult, neem (in ieder geval) de onderstaande gegevens mee.
– Achternaam
– Geboortedatum
– BSN
– E-mailadres
– Telefoonnummer (bij voorkeur mobiele nummer)
– Geldig legitimatiebewijs

Schrijft u uw hele gezin in? Vanaf 18 jaar is er per persoon een inschrijfformulier nodig. Kinderen tot 18 jaar kunnen bij ouder/verzorger op het formulier worden genoteerd (naam, geboortedatum, BSN, email, telefoonnummer).

Verzorgingsgebied

We leveren deze zorg aan ingeschreven patiënten met het postcode gebied:
• 8071 en 8072 (Nunspeet)
• 8076 (Vierhouten). Dit gebied wordt in de richting van Elspeet begrensd door de kruising Stakenbergerweg / Nunspeterweg / Elspeterweg. In Vierhouten ligt de grens op de Elspeterbosweg (bij landgoed Noorderheide) en richting Gortel tot het 1e wildrooster op de Gortelseweg (t.h.v. huisnummer 86 en parkeerplaats Vierhouterbos).
• 8077 (Hulshorst): Dit gebied wordt in de richting van Harderwijk begrensd door de Hierdense Beek via de Harderwijkerweg en tot aan voormalig station Hulshorst via de Oudeweg.